Gnocchi in tomatensaus


 

 

Wat heb je nodig voor 4 personen:

- 2 pakken gnocchi di patate

- 1 bakje van 250g cherrytomaten

- 1 pot pastasaus basilicum

- 6 takjes basilicum

- 1 (buffel-)mozzarella

- 1 rode ui

- evt. wat geraspte kaas

 

 

Hoe maak je het:

Verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden, kook de gnocchi zoals staat aangegeven op de verpakking. Haal de blaadjes van de steeltjes basilicum en hak de steeltjes samen met de rode ui fijn. Fruit de ui en steeltjes een paar minuutjes aan in een wok of hapjespan en doe na 4 minuten de pastasaus erbij. Verwarm dit nog 4 minuten. Zet daarna het vuur uit en roer de gnocchi en cherrytomaten erdoor. Schep dit allemaal in een ingevette ovenschaal en leg de mozzarella er in stukjes bovenop.

Nog even 15 minuutjes in de oven en klaar ben je! Je kunt er nog wat blaadjes basilicum en wat geraspte kaas op leggen voor de finishing touch!

Eet smakelijk!

Klik hier voor nog meer lekkere recepten